Buleczki drozdzowe z marmolada jablkowa

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

8 komentarzy

  1. aga napisał(a):

    piekne buleczki:) wygladaja przepysznie:)
    chetnie bym zjadla taka jedna, a nawet i dwie:)

  2. kass napisał(a):

    Ewcia upiekłam, pycha!

  3. Anonimowy napisał(a):

    sa sudne,ja tylko w liscie skladnikow zamienilam jajka na same zoltka i sa duzooo pulchniejsze,dluzej tez swieze.Maja.

  4. Małgosia napisał(a):

    cudowne sa! nawet kiedy patrzy sie tylko na zdjecia, nie czujac zapachu, to widac, ze sa mieciutkie i delikatne – po prostu CUDNE 🙂
    Pozdrowienia 🙂

  5. pysznapasja napisał(a):

    jakie ładne! wydają sie takie pulchne i delikatne :). Pozdrawiam, Edyta

  6. Tom Bohdan napisał(a):

    wyszlyyyyy !!!!! super przepis !!!!!

  1. 19 marca 2018

    […] ble ble…wiec od jakiegos czasu nie kombinuje i zostaje przy swoim sprawdzonym przepisie na ciasto drozdzowe pasuje tez na spod pizzy 🙂  Oczywiscie dodatki sa zawsze wg uznania bo jedni lubia z […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: