Rolada z serem, dynią i rodzynkami

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

8 komentarzy

  1. Karmel-itka. napisał(a):

    stronię od robienia rolad – nie mam wprawy, zdecydowanie.
    ale jeśli zaś o jedzenie chodzi… nigdy się takiej pyszności jak ta nie oprę ;]

  2. Anucha napisał(a):

    Mam małe, można powiedzieć, że prawie żadne doświadczenie z dynią tzn. z daniami z dyni.Córka bez przerwy wierci mi dziurę w brzuchu o coś dyniowego do jedzenia:)Twoja roladka wygląda pysznie, chętnie bym ją schrupała, bułeczkę także.
    Pozdrawiam:)

  3. Arvén napisał(a):

    Świetne – chociaż i ja jestem z roladami trochę na bakier…ale popatrzeć lubię, a co!

  4. aga napisał(a):

    ale pysznosci:) zjadlabym taka rolade, a poprawilabym buleczka, mniam:)

  5. Paula napisał(a):

    jest w niej to, co niezmiernie lubię! na jesienne popołudnia taka rolada to dopiero działa cuda 🙂

  6. Gosia napisał(a):

    Kochana! I ty twierdzisz, że ciasta drożdżowe nie są Twoją mocną stroną – dyniowa rolada temu przeczy 🙂 A te bułeczki z lukrem – super pomysł.

  7. tomasz napisał(a):

    Jakież to musi być pyszne!!! Jak ja zazdroszczę wszystkim kobietą, które lubią piec tak jak Ty 🙂
    Jeśli chodzi o dynię to najpierw wybrałem przepis na krokieciki Arka 'eatafterreading', a Twoje bułeczki chcę na deser! Super 🙂

  8. Bea napisał(a):

    Ewo, bardzo sympatyczna propozycja!

    Pozdrawiam serdecznie! I dziekuje za udzial w Festiwalu 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: