Ślimaczki drożdzowe z serem lub jagodami

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

9 komentarzy

  1. Sugar Plum Fairy napisał(a):

    drożdżowe z serem to chyba jedno z lepszych połączeń.. i w jakim fajnym kształcie. 🙂

  2. wiosenka27 napisał(a):

    Urocze ślimaczki:)

  3. aga napisał(a):

    sliczniutkie Ci wyszly:) i tak apetycznie zakrecone, ze zaraz chyba porwe jednego:)

  4. Karmel-itka. napisał(a):

    znam ten stan.
    kiedy się na coś zapalę albo po prostu mam ochotę na coś słodkiego, przy czym to "coś" jest wiadoma dopiero po upieczeniu, latam po kuchni, szaleję z kopystką, mikserem, wszystkich przeganiam. choć nie mam czasu bądź warunków, muszę. to silniejsze ode mnie ;]

    cudowne te slimaki.
    jeżeli jakiś zostanie, zgłaszam sie na ochotnika do konsumpcji ;]

  5. Arvén napisał(a):

    Piękne te bułki…
    Też mam czasem tak, że mam ochotę tylko wymieszać suche i mokre i upiec muffiny – a innym razem cały dzień siekam, kroję, mieszam i czekam na upieczenie…

  6. Paula napisał(a):

    fajne są te jesienne ślimaki 🙂

  7. Olina napisał(a):

    szkoda że wcześniej sie nie tego nie widziałam,poprosiłabym Maćka żeby mi parę porzucił jak tu będzie :):) 🙂
    Piękne te ślimaczki

  8. Ewam napisał(a):

    Kochane kobietki czestujcie sie ,jak zabraknie chetnie upieke jeszcze!!;)

  1. 19 marca 2018

    […] na male buleczki , nadziane masa makowa i zawiniete w supelki tak jak np tutaj :(klik) albo tutaj (klik) Mozliwosci jest wiele ,ale daje gwarancje ze jest pyszne i godne upieczenia chocby raz jeden:) […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: