Serki topione inaczej

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

12 komentarzy

  1. fajny przepis na śniadanko 🙂

  2. asieja pisze:

    uwielbiam zupę z dodatkiem serków. taka pasta też mnie zaciekawiła!

  3. Tony pisze:

    Pyszne!
    Pozdrawiam 🙂

  4. Gosia pisze:

    Interesujące śniadanko

  5. Ja też uwielbiam serki topione. Szczególnie złoty emmentaler, mniam 🙂 Mogę jeść zamiast lodów 😉 A Twój pomysł na serem z kuminem jest bardzo zachęcajacy!!

  6. wiosenka27 pisze:

    Toż to świetne śniadanie będzie jutro:)

  7. Anucha pisze:

    Ewo, znowu kusisz:)
    Mój mąż nie jada serków topionych, ale ja z córką chętnie. Bardzo ciekawy przepis, który zapisuję do wykorzystania 🙂
    Pozdrawiam serdecznie:)

  8. a mi sie serki topione tylko z kanapkami kojarzą:) …a tu proszę taka rewelacyjna propozycja:) Buziaki Kochana

  9. Ekipa pisze:

    Fajne, fajne 🙂 Pierwszy raz widzimy ser topiony w innej postaci niź na chlebie.

  10. Monica pisze:

    Bardzo ciekawa propozycja serkowa 🙂

    Pozdrawiam!

  11. ana pisze:

    Ja z kolei jestem wielbicielką musztardy, więc Twoja propozycja to też coś dla mnie.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: