Serki topione inaczej

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

12 komentarzy

  1. kulinarne-smaki napisał(a):

    fajny przepis na śniadanko 🙂

  2. asieja napisał(a):

    uwielbiam zupę z dodatkiem serków. taka pasta też mnie zaciekawiła!

  3. Tony napisał(a):

    Pyszne!
    Pozdrawiam 🙂

  4. Paula napisał(a):

    ciekawie 🙂

  5. Gosia napisał(a):

    Interesujące śniadanko

  6. Escapade Gourmande napisał(a):

    Ja też uwielbiam serki topione. Szczególnie złoty emmentaler, mniam 🙂 Mogę jeść zamiast lodów 😉 A Twój pomysł na serem z kuminem jest bardzo zachęcajacy!!

  7. wiosenka27 napisał(a):

    Toż to świetne śniadanie będzie jutro:)

  8. Anucha napisał(a):

    Ewo, znowu kusisz:)
    Mój mąż nie jada serków topionych, ale ja z córką chętnie. Bardzo ciekawy przepis, który zapisuję do wykorzystania 🙂
    Pozdrawiam serdecznie:)

  9. Jolanta Szyndlarewicz napisał(a):

    a mi sie serki topione tylko z kanapkami kojarzą:) …a tu proszę taka rewelacyjna propozycja:) Buziaki Kochana

  10. Ekipa napisał(a):

    Fajne, fajne 🙂 Pierwszy raz widzimy ser topiony w innej postaci niź na chlebie.

  11. Monica napisał(a):

    Bardzo ciekawa propozycja serkowa 🙂

    Pozdrawiam!

  12. ana napisał(a):

    Ja z kolei jestem wielbicielką musztardy, więc Twoja propozycja to też coś dla mnie.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: