Ciasto z mirabelkami i bezą

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

7 komentarzy

  1. Kuchareczka pisze:

    Bardzo lubie mirabelki, robię z nich co roku przetwory 🙂 W ciasto ich jeszcze nie próbowałam wsadzić, a mam dużo słoików konfitury. Może w takiej wersji, z marmolada, spróbuję? 🙂

  2. JaGa pisze:

    Ciasto super ! Ja Kasi zawsze używam do pieczenia ciast, bo z Kasią zawsze mi się upiecze !!

    Serdeczności zostawiam.

  3. Ewam pisze:

    JaGa ja Kasie uzywam bardzo czesto..zawsze robie zapasy bedac w Polsce…Kuchareczko mysle ze to genialny pomysl:)

  4. Majana pisze:

    Bardzo pysznie wygląda to ciasto! To taka wersja pleśniaczka. Super, podoba mi sie 🙂
    Pozdrowienia:)

  5. Karmel-itka. pisze:

    Emmo,
    pysznie wygląda!
    a te słoneczne mirabelki nadaja mu takiego wakacyjnego charakteru ;]

    http://www.karmel-itka.blogspot.com
    http://www.slodkakarmel-itka.blogspot.com

  6. Ewam pisze:

    Majanko,ja bardzo lubie wszelke ,,plesniaczki stad tez pomysl na ciacho:)
    Karmel-itko,ciesze sie ze podobaja ci sie moje mirabelki..A mnie podoba sie moje nowe imie Hihih;)

  7. Przemysław pisze:

    ależ to musi rewelacyjnie smakować …kwaskowata mirabelka i słodka piana:) idealne połaczenie Ewuniu:) buziak Jola

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: