Plunder

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

14 komentarzy

  1. Zakamarki mojej kuchni napisał(a):

    Nie miałam pojęcia,że te dobrze mi znane i ulubione ciacha mają taka tajemniczą nazwę…..Wyglądają bardzo apetycznie!

  2. dobrazagrycha napisał(a):

    Tak, nazwa to faktycznie duże zaskoczenie… Dzięki za ten przepis! 🙂

  3. sniadankomania napisał(a):

    jakie śliczności! napewno pyyszne! 🙂

  4. Niebieska Pistacja napisał(a):

    bardzo smakowicie wyglądają 🙂

  5. Aciri napisał(a):

    Wyglądają apetycznie. A nazwę pamiętam z wakacji w Niemczech (dawno, dawno temu:)

  6. Kaś napisał(a):

    wyglądają fantastycznie! i można z nimi tyle pokombinować 🙂

  7. Eat with gusto! napisał(a):

    Apetycznie wyglądają :).

  8. Majana napisał(a):

    Jakie one są śliczne! Zapewne smakują wspaniale. Chętnie bym takie zjadła:)
    Pozdrowienia

  9. Przemysław napisał(a):

    jadłam je podczas mojego pobytu w Niemczech:) ..a wręcz się nimi zajadałam:) buziaczki Ewuniu i dziękluję za przypomnienie mi świetnego smaku:)JOla

  10. kachna napisał(a):

    wspaniale wyglądają!!!

  11. moje pasje napisał(a):

    wyglądaję rewelacyjnie!!!! 🙂 Też nie wiedziałam że tak się nazywają te ciacha :)Dzięki wielkie 🙂

  12. Russkaya napisał(a):

    Zapisane 🙂
    Chętnie je zrobię!

  13. Fairy napisał(a):

    ciasto francuskie to zdecydowanie moje ulubione.
    i jeszcze budyń… marzenie<3

  14. konkursowy-konkursu napisał(a):

    ciasto francuskie w rożnych rozmiarach postaci i nadzianiu 🙂 Moje ciasto ulubione to …..nie ma takiego wszystko zjadam na miejscu 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: