Mascarpone Brioche

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

26 komentarzy

  1. Amber napisał(a):

    Zauroczyło mnie to ciasto.
    Super,że pokazałaś je na blogu.
    Koniecznie muszę spróbować.
    Pozdrowienia!

  2. Przemysław napisał(a):

    Cudowne …. i jaki ma piękny kształt:) Koniecznie muszę je wypróbować:) wielki buziak Ewuniu Jola

  3. Marianna napisał(a):

    Ciekawe , warte wypróbowania :).
    Kostka drożdży to 100 gramowa ?
    Marianna

  4. Elficzna napisał(a):

    ale fajny sposób 🙂 muszę go wypróbować!

  5. Irenes Leckereien napisał(a):

    HUhu Ewam,

    ich freue mich sehr dass Dir die Brioche geschmeckt hat, sie ist Dir super gut gelungen!!!! Es ist schön solche Feedback zu bekommen, ich danke Dir dafür ;o))
    Wenn ich darf, würde ich gerne ein paar Bilder bei mir veröffentlichen, ich würde mich über Deine Erlaubnis sehr freuen ;o))

    Liebe Grüße
    Irène

    PS. Danke fürs verlinken

  6. Majana napisał(a):

    Bardzo piękne i ciekawe ciasto. Świetny przepis. Takiego nigdzie jeszcze nie widziałam. Koniecznie kiedyś muszę wypróbować.:)
    Pozdrowienia 🙂

  7. piotej napisał(a):

    mmm, musi być pyszne;)

  8. Aciri napisał(a):

    Wygląda zniewalająco!

  9. sniadankomania napisał(a):

    marzą mi się takie *.* cudne!

  10. kass napisał(a):

    Oj musze taką upiec, wyglada rewelacyjnie! świetny pomysł z tym kwiatkiem, pozdrawiam:)

  11. ewelajna napisał(a):

    Ewa, jakie u Ciebie zmiany… A ciasto…? Najbardziej urzeka mnie Twoje wychwalanie:), no bo co innego… I najchętniej robiłabym je już zaraz… Pomysł ze słonecznikiem na 5:).
    pOzdrwiam Ewa serdecznie!

  12. Irenes Leckereien napisał(a):

    Huhu liebe Ewam,

    sorry dass es solange ging, ich konnte keine Post veröffentlichen ;o((.
    Nun habe ich es getan ;o)), schau doch mal vorbei.

    Liebe Grüße
    Irène

  13. Grażyna napisał(a):

    Wspaniale wygląda i świetny pomysł z tym "kwiatkiem"
    Masz rację Ewuniu, że jest to pyszne ciasto, ja robiłam z marmoladą w środku 🙂

  14. MarieSophie napisał(a):

    Hallo, ich kann zwar nichts lesen aber die Fotos sind so toll und alles sieht so lecker aus. Ich werde die Sonne backen. Die Fotos beschreiben die Vorgehensweise ja richtig gut. Da braucht es keine Worte.
    Liebe Grüße von Marie

  15. Ewam napisał(a):

    Hallo MarieSophie,Ich bedenke mich für Dein Komentar.Das Rezept findest Du bei Irene unter den Link : http://irenesleckereien.blogspot.de/2012/03/mascarpone-brioche-von-claudia.html

    Liebe Grüße -Ewam:)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: