Rogaliki drożdzowo-serowe z marmoladą lub makiem

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

18 komentarzy

  1. cupcake napisał(a):

    jestem pierwsza 🙂
    wygladaja pysznie! tez ostatnio pieklam rogaliki , ale z masa budyniowa.

  2. ilka napisał(a):

    Bardzo ładnie się prezentują w dzień rogalika:)

  3. Aneta Wojciechowska napisał(a):

    śliczne i bardzo apetyczne 🙂

  4. Majana napisał(a):

    Piękne rogaliki Ewo.
    Mogę jednego?:)

  5. Anucha S. napisał(a):

    A ja ostatnio robiłam dżem pomarańczowy i muszę wypróbować go w tych Twoich rogalikach. Tym bardziej, że nie robiłam jeszcze nigdy drożdżowego z serkiem.
    Pozdrawiam:)

  6. Ewam napisał(a):

    Aniu,polecam takie ciasto,zapach roznosi sie w calym domu:) a tutaj ,jesli masz ochote masz wersje karnawalowa-paczusiowa…rowniez z serem 🙂 http://mojkuchennyswiat.blogspot.de/2012/02/paczusiepaczki-serowe.html polecam:)

  7. jelka napisał(a):

    Pyszne! Ja robię rogaliki z ciasta, do którego dodaję serek homogenizowany, ale moje ciasto nie jest drożdżowe, chociaż też jest pyszne i łatwe w obróbce.

  8. kass napisał(a):

    Swietny sposób na 'resztki', takie rogaliki sa świetne ze wszystkim, pozdrawiam:)))

  9. Przemysław napisał(a):

    Ewuniu bardzo mi się podoba takie gospodarowanie resztkami:) … nic się nie zmarnuje:)…. a rzy okazji rodzinka takich pysznosci się naje:). Pozdrawiam ciepło Jola

  10. Bety napisał(a):

    Extremely tempting!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: