Gruszkowiec, czyli co zrobić z białkami po pieczeniu pączków?

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

5 komentarzy

  1. Olka pisze:

    Zapisuję sobie przepis. Zawsze warto mieć coś w zanadrzu żeby zużyć białka 🙂

  2. Majana pisze:

    Świetny przepis. Musze sobie zapisać, jak będę iała zbędne białka to zrobię 🙂

  3. Karmel-itka. pisze:

    imponujące ciacho!
    lubię gruszki :]

  4. mamamarzynia pisze:

    Wygląda przepięknie!

  5. gin pisze:

    Pyszności, bardzo mi się podoba 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: