Karpatka w wydaniu letnim

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

8 komentarzy

  1. Przemysław napisał(a):

    Mi jakos karpatka (blaty ciasta) nie wychodzą …góry roną, ze głowa boli po czym odkleić się nie chcą ….już próbowała smarowania blach i papieru, wyższej temperatury i różnych innych kombinacji i nie wychodzi …chyba mnie to ciasto nielubi, a szkoda bo ja je uwielbiam:) bzuiaki Ewuniu Jola
    Ps. Częstuję się wielkim kawałkiem:)

  2. Ewam napisał(a):

    Jolu ja niczym nie smaruje blachy,wykladam tylko papierem.Kiedy sie upiecze odczekam chwile zeby wystyglo odwracam placek i sam papier odchodzi.
    Ten przepis ktory podalam jest super,moze sprobuj z tege przepisu upiec.Zycze powodzenia .Buziolkidla Ciebie tez i dla twoich slodkich dzieciaczkow 🙂

  3. Majana napisał(a):

    Bardzo fajna taka letnia wersja. Bardzo mi się podoba 🙂
    Karpatkę robiłam chyba dwa razy w życiu, lubimy, ale jakoś wolimy inne ciasta. Jednak taka letnia wersja bardzo fajnie brzmi .
    Pozdrowienia Ewo :*

  4. na melmacu napisał(a):

    Dzień dobry, jestem zainteresowana współpracą z Pani blogiem, proszę o kontakt:) wspolpraca@armadeo.pl

  5. Kazik45 napisał(a):

    W raju diabeł skusił Ewę, tutaj Ewa kusi … porządnych ludzi, pragnących zgubić co nieco z obwodu.
    Ale niech tam, chyba namówię "kogoś" by raczyła skorzystać z tego przepisu.
    P.S.
    O ile znam się na kobietach (-cie, tej jednej ;-)) to raczej "na gotowca" zgodzi się …. :-(((

  1. 20 marca 2018

    […] Dzisiaj dzielę się z Wami przepisem na bardzo proste ciasto, przypominające w smaku napoleonkę. Naprawdę nie wymaga wiele, a efekt jest zaskakujący! Jeżeli komuś narobiłam smaka na prawdziwą karpatkę, polecam mój przepis na karpatkę letnią! […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: