Ciasto jogurtowe z nektarynkami i galaretka

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

4 komentarze

  1. Majana napisał(a):

    Wygląda przepysznie i jakie piękne ujęcia ciasta 🙂
    Pozdrawiam Ewuniu:)

    • Ewam napisał(a):

      Dziekuje Majanko…zastanawiam sie co sobie sasiedzi mysleli jak widzieli mnie platajaca sie rano w ogrodzie i robiaca zdjecia ,,ciastu,, ;D

  2. Przemysław napisał(a):

    Ewuniu fantastyczne to ciasto … ma piękne warstwy, a dżem którego użyłas do przełożenia musi być przepyszny:). To samodzielnie robiony, czy kupiony? Pytam, bo jeśli kupiony to poproszę mam, żeby mi się rozejrzała w sklepach:) buziaki Jola

  3. Ewam napisał(a):

    Jolu,dzem robiony.Dostalam sloiczek od sasiadki w zamian za kawalek ciasta 😀 To byl dzem z czeresni z dodatkiem limonki i koniaku.Pycha.Musze ja poprosic o przepis.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: