Drożdżowo-cynamonowy kotylion biało-czerwony z okazji Narodowego Święta Niepodległości

Ewa

Jestem Ewa, i pasjonuje mnie gotowanie. Bloga tworzę z ogromną chęcią bo uwielbiam dzielić się swoimi przepisami. Zawsze cieszę się jak ktoś próbuje moje przepisy!

Moze Ci sie takze spodobac...

4 komentarze

  1. Justyna Bąk napisał(a):

    wygląda świetnie:) rewelacyjny pomysł:)

  2. Majana napisał(a):

    Ale super pomysł! Świetnie się prezentuje! 🙂

  3. mamamarzynia napisał(a):

    Ewuniu, chylę czoło przed Twą sztuką kulinarną i patriotyzmem! Tak się powinno świętować 🙂

  4. Jolanta Szyndlarewicz napisał(a):

    ja akurat w żaden ciastowy sposób nie uczciłam Święta Niepodległości jedynie podziwialam wypieki innych …. ale może za rok:). bardzo pomysłowy ten wieniec Ewuniu:) Buziaki zasyłam

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: